Beste buurtbewoners,

Het was heerlijk om te zien hoe uit alle hoeken van onze wijk de bewoners hun overtollige huisraad en rommel kwamen brengen naar de opgestelde containers aan de Twijnderweg. Een geweldig initiatief van de Gemeente Oss i.s.m. Brabant Wonen en diverse welzijnspartners.

Na een hele week regen was het juist zaterdag 21 september uitstekend weer en dat kwam ons goed van pas. De kinderactiviteit en de uitgifte van koffie met vlaai kon plaats vinden in de open lucht.

De bloembakken hebben hun definitieve plaats gekregen en het extra vogelhuis vindt u in de Heischouw. Onze gevederde vrienden zullen er de komende winter van kunnen genieten.

Wij bedanken alle wijkbewoners die deze dag weer tot een succes hebben gemaakt. En wij als bewonersgroep bedanken wederom het Oranjefonds die dit alles mogelijk maakt door ons jaarlijks weer een subsidie te verstrekken.

Namens de bewonersgroep, Tonnie Roelofs