Beste mensen,

Wat waren de weergoden ons goed gezind! We kunnen terug kijken op een leuke zonnige bijeenkomst met in totaal 110 bezoekers. Jong en oud kon zich vermaken met de Oud-Hollandse spelen en men maakte daar goed gebruik van. De 5 meter lange sjoelbak was erg in trek evenals het stokvangen. Het bibberspel vroeg om uiterste concentratie en het spel ‘4 op een Rij’ eiste weer ruimtelijk inzicht. De kleintjes vermaakten zich met koekhappen, het spel ‘Boter-Kaas en Eieren’ of lieten zich schminken.

De catering was aangepast aan het thema: koffie met stroopwafeltjes, broodje knakworst, lekker drankje erbij. Iedereen liet het zich goed smaken en dan hebben ook wij van de bewonersgroep het naar onze zin. Wij vonden het fijn dat u er was!

Met dank aan Brabant Wonen, onze Wijkstichting en de Gemeente Oss die dit alles mede mogelijk maken.

Foto’s die tijdens de Zomerparty zijn gemaakt kunt u bekijken en downloaden via nevenstaande Weblink ‘Zomerparty’ 2012′.

Een fijne vakantieperiode toegewenst door de bewonersgroep namens,

Tonnie Roelofs