Beste buurt bewoners,

Eindelijk is het dan zover, we kunnen elkaar weer in de buitenruimte gaan ontmoeten en dat is goed nieuws. Binnenkort is er een wijkfeest georganiseerd door Brabant Wonen dit i.v.m. de afronding van de renovatie van een deel van de huizen in onze wijk. Daar haakt de bewonersgroep op in zodat we met elkaar op een wat grotere schaal kunnen ontmoeten.

Verder is de Jeu de Boulesbaan toegankelijk voor iedereen. Op dinsdag kan er worden gespeeld in een groep met wijkbewoners in wisselende samenstelling. Hier spelen ook mensen mee uit andere wijken die de Jeu de Boulesbaan hebben ontdekt. En dat is erg leuk.

Daarnaast willen we weer aansluiten bij de jaarlijkse Burendag op zaterdag 25 september.

Tot slot gaan we rond de feestdagen op zondag 19 december weer een feestje bouwen rond de Kerstboom.

Vriendelijke groet, Tonnie Roelofs